Solgar Antioxidant Free Radical Modulators v.caps 60cps

Modulatori antioxidanti ai radicalilor liberi

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule & Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Modulatori antioxidanti ai radicalilor liberi/Antioxidant Free Radical Modulators 60 veg. caps

O combinatie de substante nutritive cu importante proprietati antioxidante si potential de intarire a sistemului imunitar, ce contribuie la combaterea efectului distructiv al radicalilor liberi asupra celulelor din organism. 

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

A se administra ca supliment alimentar exclusiv destinat adulților, doua (2) capsule vegetale pe zi, preferabil în timpul mesei. 

Doua (2) capsule vegetale asigura:
Vitamina C (sub forma de Ester-C®, ascorbat de calciu) 200 mg 
Tocotrienoli (alfa, beta, gama și delta) 11 mg
Tocoferoli micști (sub forma de prep.) 40 mg
N-acetil-cisteina (NAC) 100 mg
Complex mixt de carotenoide (cum ar fi oleorasine de tomate si galbenele, prep. concentrat din fructe de palmier) ce asigura:
Luteina 1000 µg, Licopen 1000 µg, Alfa-caroten 340 µg, Zeaxantina 50 µg, Vitamina E (100 UI, sub forma de succinat acid de d-alfa tocoferil) 67 mg, Zinc (sub forma de bisglicinat) 10 mg, Betacaroten din surse naturale (sub forma de prep. carotenoide mixte) 4 mg, Acid alfa lipoic (ALA) 30 mg, Extracte pudra standardizate din amestec de fructe (10 mg [40%] polifenoli; mere, caise, piersici, nectarine, cirese, prune si rodii)25 mg, Extract pudra din seminte de struguri 15 mg, Extract pudra standardizat din frunze de Ginkgo biloba (4 mg [24%] ginkgoflavoglicozide, 1 mg [6%] lactone terpenice) 15 mg, Extract pudra standardizat din radacina de turmeric (14 mg [93%] curcuminoide) 15 mg, Extract pudra standardizat de afine (3,75 mg [25%] antocianidine) 15 mg, Extract pudra standardizat din frunze de ceai verde (7.5 mg [50%] polifenoli) 15 mg, Extract pudra din scoarta de pin (9 mg [60%] fenoli) 15 mg, Cupru (sub forma de bisglicinat) 1000 µg, Seleniu (sub forma de L-selenometionina) 25 µg 


Ambalaj: 60 capsule vegetale

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.