myelements ME Vitaminall 20tb efervescente

Vitamin All 20tablete efervescente

 • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Alte suplimente

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Multivitamine în tablete efervescente cu gust plăcut de căpșuni.

VitaminAll este un complex de 12 vitamine și 8 minerale, îmbogățitcu Ginseng și CoQ10. Combinația de elemente din VitaminAll întărește organismul,oferind tonifiere și energie și contribuind la întărirea sistemului imunitar. În plus, ajută la depășirea situațiilor stresante de zi cu zi și reducerea senzației de oboseală. De asemenea, poate ajuta organismul sa absoarbă mai bine nutrienții luați din alimente.

 

VITAMINALL de la myelements:

 • Acoperă deficiențele de vitamine, minerale și nutrienți ale organismului

 • Conferă energie și tonifiere organismului uman

 • Ajută la combaterea senzației de oboseală

 • Ajută la o mai bună absorbție a nutrienților de către organism

 

Mod de administrare: Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, 1 tabletă efervescentădizolvată în 200 ml de apă pe zi, de preferință în timpul mesei.

1 tabletă efervescentă conține:
Magneziu (sub formă de carbonat) 56mg, Vitamina C (ca acid ascorbic) 120mg, Calciu (sub formă de carbonat) 120mg, extract de Ginseng (Siberian Ginseng, 0,8% eleutherozide) 50mg, Vitamina E (ca Acetat de DL-alfa-tocoferol) 12mg, Niacină (ca Nicotinamidă) 16mg, Zinc (sub formă de sulfat) 5mg, Fier (sub formă de sulfat) 3mg, Acid pantotenic (ca D-pantotenat de calciu) 6mg, Co-enzima Q10 (ca Ubichinonă) 5mg, Vitamina D3 (sub formă de colecalciferol) 5mg, Vitamina B6 (ca clorhidrat de piridoxină) 1,4mg, Vitamina B2 (ca Riboflavină) 1,4mg, VitaminaΒ1 (ca Mononitrat ) 1,1mg, Beta - caroten 1mg, Cupru (ca sulfat) 0,5mg, Magneziu (ca sulfat) 300 mg, Acid folic (caacid acidul pteroilmonoglutamic) 200 μmg, Seleniu (ca selenit de sodiu) 55 mg, Biotină (ca D-biotină) 50 mμg, Crom (ΙΙΙ, sub formă de clorură) 40 mg, VitaminaΒ12 (ca Ciancobalamină) 2,5 mg.

 

Producător: Solgar Inc., SUA
Aleg SOLGAR deoarece

 • Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!

 • Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale

 • Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic

 • Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie

 • Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie

 • Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor

 • Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.

 • Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.

 • Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.

 

Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.

Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.

Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.

Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!

 

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.