ONUKU Miere de Manuka UMF 25+ 250g

Miere de Manuka UMF 25+ 250g

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Alimentare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Miere de Manuka Premium 25+ UMF 250g

Mierea de Manuka Premium Onuku din Noua Zeelanda este un produs exceptional. Onuku este asociata cu Onuku Maori Lands Trust (OMLT) ce detine, administreaza si cultiva aproximativ 2363 de hectare de pamant la baza muntelui Tarawera.

In anul 1886 muntele Tarawera a erupt si a produs dezastre in lant. Printre victimile acestui vulcan se numara si Terasele Albe si Roz considerate a fi a opta minune naturala a lumii. Pe masura ce timpul a trecut solul fertil din Onuku de la baza muntelui a inflorit permitand fermelor noastre sa devina de succes inca o data.

Mierea de Manuka provine din nectarul florilor din arborii de Manuka (Leptospermum Scoparium) originari din noua Zeelanda. Nectarul si albina ofera mierii proprietatile sale unice. Decenii de cercetari au culminat cu identificarea compusilor unici gasiti in Mierea de Manuka autentica. Prin aceste proprietati unice, mierea de Manuka a devenit una dintre cele mai cercetate mieri din lume.

Miere de Manuka premium cu un UMF certificat de 25+

Ce are aceasta miere de Manuka diferit este profilul sau nutritional de exceptie. Mierea Raw este deja binecunoscuta pentru proprietatile sale remarcabile atat nutritionale cat si pe partea de stimulare a imunitatii. Vorbind la modul general mierile tipice florale raw, nefiltrate sunt o buna sursa de:

-Aminoacizi

- Vitamine din complexul B (B6, Tiamina, Niacina, Riboflavin, Acid Pantotenic)

- Calciu

- Cupru

- Fier

- Magneziu

- Mangan

- Fosfor

- Potasiu

- Sodiu

- Zinc

Pe langa toate acestea in cazul Mierii de Manuka continutul nutrional este de 4 ori mai mare decat cel al unei miere florale obisnuite. Aceasta este ceea ce se numeste UMF (Unique Manuka Factor)

UMF (Unique Manuka Factor) reprezinta o marca de calitate care poate fi folosita doar de catre producatorii de miere din Noua Zeelanda care indeplinesc criteriile de calitate stabilite de guvernul Neo Zeelandez.

Brandul Onuku Ltd este licențiat de Asociația Unique Manuka Factor Honey (UMFHA), ceea ce înseamnă că poate afișa sigla UMF pe produsele sale.

Sistemul de clasificare UMF reprezintă compușii unici de semnătură, incluzând marcatorii cheie ai Leptosperinei, DHA și Methylglyoxal (MGO) care asigură puritatea și calitatea. Leptosperina si DHA-ul mentin acelasi nivel in toate mierile, Methyglyoxalul este cel responsabil de proprietatile antibacteriene ale mierii de Manuka si formeaza baza sistemului de clasificare UMF

Miere de Manuka Onuku UMF 25+
Este mierea cu o putere antibacteriană superioară care se administrează sub formă de tratament în afecțiuni cronice și acute cu agenți patogeni rezistenți la antibiotice. Un exemplu concret în acest sens îl reprezintă infecțiile cu stafilococul auriu (Staphylococcus aureus) sau tulpina bacteriană MRSA rezistență la tratamentul cu meticilina

Studii de specialitate realizate de-a lungul timpului au demonstrat capacitatea mierii de Manuka UMF25+ de a împiedica înmulțirea bacteriilor și diminuarea rezistenței stafilococului auriu în comparație cu diverse antibiotice.

Mierea de Manuka cu factor UMF mare poate fi întrebuințată inclusiv extern, pentru grăbirea vindecării arsurilor și altor afecțiuni ale pielii.

Ingrediente: 100% miere pura de Manuka (Leptospermum Scoparium Mel)

Acest produs contine 1200mg/kg de methylglyoxal.

Doza zilnica recomandata: 10g (2 lingurite)

Aceasta miere se va cristaliza dupa o perioada de timp daca nu este tinuta la frigider, acest lucru nu afecteaza in niciun fel calitatea produsului.

NU este recomandat copiilor cu varsta mai mica de 12 luni.

Produsul contine polen de albine care poate provoca alergii.

A se pastra la temperaturi mai mici de 20°C, ferit de lumina directa a soarelui.

Ingrediente: Leptospermum Scoparium Mel (Manuka Honey) – 100% miere de manuka pura si naturala din Noau Zeelanda.

Dimensiuni produs : 61.2 x 61.2 x 83.7 mm

Tara de origine: Noua Zeelanda

 

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.