Solgar Spectru complet Omega (Full Spectrum) din Somon Sălbatic de Alaska – Wild Alaskan Full Spectrum softgels 120s

Spectru complet Omega (Full Spectrum) din Somon Sălbatic de Alaska

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule & Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Capsulele moi Solgar® Spectru Complet (Full Spectrum™) de Omega din Ulei de Somon Sălbatic de Alaska sunt produse cu atenție din Somon Sălbatic de Alaska, prins prin metode sustenabile în apele reci și pure din Alaska. Aceste capsule moi trec printr-un proces patentat de purificare pentru a se asigura îndepărtarea metalelor grele, inclusiv a mercurului, a bifenililor policlorurați și a altor impurități ale mediului, păstrând în același timp integritatea optimă a uleiului și potența acestuia.
Nivelurile de EPA, DHA și alți acizi grași regăsite în capsulele moi Solgar® și proporțiile fiecărui component față de celelalte reflectă echilibrul întâlnit la somonul sălbatic.

Instrucțiuni de utilizare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, două (2) capsule moi pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

Două (2) capsule moi asigură:

Ulei de Somon Sălbatic de Alaska 2400 mg ce asigură: Acizi grași Omega 3 spectru complet†500 mg, EPA (acid eicosapentanoic) 202 mg, DHA (acid docosahexanoic) 180 mg, DPA (acid docosapentanoic) 41 mg, Alți acizi grași Omega-3 77 mg, Acizi grași Omega 5 spectru complet† 1,92 mg, Acizi grași Omega 6 spectru complet†48 mg, Acizi grași Omega 7 spectru complet† 192 mg, Acizi grași Omega 9 spectru complet† 384 mg, Astaxantină  20 µg, Vitamina D3 (200 UI, sub formă de colecalciferol) 5 µg 100%VNR*.

†ca trigliceride natural

Ambalaj: 120 capsule moale

Producător: Solgar Inc., SUA

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.