Solgar Folacin (Folic Acid) 800μg 100 tablete

Folacin (Folic Acid) 800μg 100 tablete

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Folatul, acidul folic sau metilfolatul, lucrează împreună cu vitamina B12 și vitamina C pentru utilizarea proteinelor, având un rol esențial în formarea hemulului, proteina purtătoare de fier din hemoglobină, fapt pentru care se consideră că acidul folic este implicat în formarea celulelor roșii din sânge.
O parte din acidul folic este produs de bacteriile intestinale. Acidul folic este esențial pe durata sarcinii, pentru a preveni defectele de tub neural ale fetusului în dezvoltare.


Mod de utilizare: a se administra ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) tableta pe zi , preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic



Fiecare tabletă asigură:
folacin (acid folic sub formă de acid pteroilglutamic) 800 µg 400%VNR

O (1) tabletă conține: agenți de încărcare (fosfat dicalcic, celuloza microcristalina), agenți antiaglomerant (acid stearic de origine vegetală, dioxid de siliciu), gumă de celuloză, acid folic (sub formă de acid pteroilmonoglutamic). 

Nu conține zahăr, sare, amidon, drojdie, porumb, grâu, soia, produse lactate, conservanți, arome sau coloranți artificiali. 

Produsul poate fi consumat de vegani.

Precautii: daca sunteti insarcinata, alaptati sau va aflati sub tratament medicamentos ori suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.

Producator:
Solgar Inc., SUA

Notificare
: Ministerul Sanatatii , nr 2633/2015


 

Acest produs poate fi achizitionat folosind 45 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.