Solgar Advanced AcidophilusPlus 60 veg caps

Advanced AcidophilusPlus 60 veg caps

Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule & Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Acidophilus Plus avansat este util pentru menținerea sănătății intestinelor, în caz de diaree, constipație, candidoză, gaze intestinale, dar și în cazul utilizării de antibiotice, contraceptive orale sau corticosteroizi. Contribuie la refacerea florei intestinale și atenuează simptomele colonului iritabil, având în mod general un rol în funcționarea mai bună a întregului organism. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de administrare: a se administra ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) tableta pe zi , preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Fiecare capsulă vegetală oferă:
Complex Acidophilus Plus avansat ce asigură:
-L. acidophilus, LA-5® 250 milioane microorganisme,
-B. lactis, BB-12® 250 milioane microorganisme.
Alte ingrediente: capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), agenți de încărcare (celuloză microcristalină), agenți antiaglomeranți (stearat de magneziu de origine vegetală si dioxid de siliciu), agenti de umplere (maltodextrina, alginat de sodiu)

Precautii: 
Contraindicat persoanelor cu imunitate compromisa (Sida, limfom, tratamente indelungate cu corticosteroizi).
Daca sunteti insarcinata, alaptati sau va aflati sub tratament medicamentos ori suferiti de o conditie medicala, consultati medicul sau farmacistul inainte de a administra acest produs.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos.

Ambalaj: 60 capsule vegetale

Producător: Solgar Inc., SUA

Notificare: SNPMAPS nr AA 7868/2014

 











 

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.