Solgar Multiplus Energy tab 90s

Multiplus Energy tab 90s

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Capsule & Comprimate

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Formulă avansată cu vitamine, minerale, extracte de fructe, legume și plante nutritive, cum ar fi cafeaua verde, guarana și planta de cola.
Ajută la producerea, conservarea și creșterea producției naturale de energie a organismului, sporind în același timp vitalitatea fizică și spirituală.
Sub formă de tablete.
Poate fi consumat de vegetarieni.

Mod de administrare: Se administrează 1-3 tablete pe zi, preferabil în timpul mesei.


 


Compozitie: O (1) tabletă asigură:


Magneziu (sub formă de citrat) 33,3 mg, Vitamina C (sub formă de ascorbat de calciu, Ester C) 133,3 mg, Calciu (sub formă de citrat, carbonat, ascorbat) 45 mg, Energy support complex - complex de elemente nutritive pentru energie, constituit din: cafeină naturală* din cafea verde (Coffea spp.), frunze de ceai verde (Camelia sinensis), semințe de guarana (Paullinia cupana), frunze de Yerba Mate (Ilex paraguariensis), semințe de fructe de cola (Cola acuminate), Wholefood energy rich complex- complex de fructe și legume bogate în substanțe nutritive, format din: Ardei iute roșu (Caspicum frutescns grossum), Roșii (Lycopersicon esculentum), Căpșuni (Fragaria virginiana), Merișor (Vaccinium macrocarpon), Acai (Euterpe oleracea), Mangostan (Garcinia mangostana), Goji (Lycium barbarum), Rodii (Punica granatum) Brocolli (Brassica oleracea italica), Spanac (Spinacia oleracea), Varză creață (Brassica oleracea acephela) Sfeclă (Beta vulgaris), Morcov (Carota sativa Daucus), Struguri (Vitis vinifera), Dovleac (Cucurbita pepo) Afine de cultură (Vaccinium corymbosum), 50mg, Colină (sub formă de bitartrat de colină) 8,3 mg, Coenzima Q10 (KanekaTM ) 20mg, Acid alfa lipoic 16,67mg, Rădăcină de radiola sub formă de pulbere (Rhadiola Rosea) (standardizată să ofere 0,5mg [3%] rosavins) 16,67mg, citrați de bioflavonide (Citrus spp.) 16,67 mg, Vitamina B6 (sub formă de clorhidrat de piridoxină) 13,3 mg, zinc (sub formă de citrat) 5 mg, acid pantotenic (sub formă d-pantotenat de calciu) 13,3 mg, tiamina (vitamina B1,sub formă de mononitrat de tiamina) 11,67 mg, Niacină (vitamina B3, sub formă de nicotinamidă) 13,33 mg, Riboflavină (Vitamina B2) 11,67 mg, Vitamina E (10 UI, sub formă de acetat de d-alfa tocoferol) 6,67 mg, Inozitol 8,33 mg, Mangan (sub formă de citrat) 1 mg, Beta-caroten (origine naturală) 1,5 mg, Bor (sub formă de acid boric) 0,23 mg, Cupru (sub formă de citrat) 500 mg, Iod (sub formă de iodură de potasiu) 50 mg, Vitamina A ( sub formă de palmitat) 250 μg, Crom (sub formă de picolinat) 50 μg, Vitamina B12 (ca metil-cobalamină) 333,3 μg, acid folic (sub formă de acid pteroilmonoglotamic) 133,3 μg, D- Biotina 100 μg, Seleniu (sub formă de L-selenometionină) 23,3 μg, Vitamina D3 (266,67 UI, sub formă de colecalciferol) 6,67 μg.


* conține 33,3mg cafeină, cât 1/3 ceașcă de cafea 80 mg

Ambalaj: 90 tablete

Producător: Solgar Inc., SUA


Aleg SOLGAR deoarece:




  • Imi doresc tot ce este mai bun pentru nutritia mea!




  • Suplimentele alimentare Solgar au la baza numai materii prime de inalta calitate, 100% naturale




  • Nu utilizeaza niciodata ingrediente modificate genetic




  • Sunt urmate proceduri stricte de control al calitatii in toate etapele de productie




  • Sunt asigurate cele mai bune surse de materii prime prin testare si selectie




  • Fiecare produs este fabricat separat, in spatii izolate supravegheate strict pentru a asigura cel mai inalt nivel posibil de puritate si pentru a preveni contaminarea produselor




  • Sunt utilizate flacoane de sticla de culoarea chihlimbarului, pentru a pastra proprietatile si stabilitatea substantelor nutritive si a extractelor din plante.




  • Toate verificarile produselor sunt efectuate in conformitate cu bunele practici de fabricatie pentru a se asigura excelenta calitatii.




  • Dispunand de propriul Centru de Cercetare in Nutritie, contureaza evolutiile la nivelul industriei suplimentelor alimentare naturale.




Fiecare produs Solgar este testat pentru puritate, stabilitate, perioada de eliberare si conformitate cu informatiile prevazute pe eticheta.


Produsele solgar nu contin zaharuri, sare, amidon, drojdie, porumb, soia, grau, gluten sau lactoza, putand fi consumate de vegani sau vegetarieni.


Fiecare flacon care ajunge in mainile dumneavoastra incorporeaza toate cunostintele, atentia, si dragostea, cu care Solgar continua sa promoveze un nivel optim de sanatate, oferind suplimente alimentare din surse naturale si pure, dupa eliminarea unei liste lungi de alergeni, coloranti artificiali si arome utilizate cu regularitate.


Materiale 100% ecologice si reciclabile de la capsula pana la ambalaj!


 

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.