Solgar Vitamin K1 100mcg 100tablete

Vitamina K1100 μg - 100 tablete

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Vitamina K1/Vitamin K1 100 μg 100 tabs.

Vitamina K este importantă pentru coagularea corespunzătoare a sângelui la oameni. Este esențială pentru sintetizarea, de către ficat, a patru proteine ce contribuie la coagularea sângelui. 
Vitamina K este de asemenea recunoscută la scară largă pentru rolul în menținerea sănătății oaselor. Mecanismul ce conduce la acest rol poate fi datorat abilității vitaminei K de a activa calcitonina, ajutând la absorbția calciului în oase. 
Filochinona din surse alimentare este denumită K1.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei.

Fiecare tabletă asigură: 
Vitamina K1 (sub formă de fitomenadionă)100 µg 


Ambalaj: 100 tablete

Acest produs poate fi achizitionat folosind 47 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.