Solgar Methylcobalamin (Vitamin B-12) 1000g 30 tablete

Metilcobalamină Vitamina B12 1000g

  • Distribuie pe:
Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

Metilcobalamină Vitamina B12/Methylcobalamin Vitamin B12 1000 μg 30 tabs.

Vitamina B12 este vitală pentru sistemul nervos, reprezentând cheia pentru formarea celulelor roșii sănătoase. Vitamina B12 și acidul folic, ca furnizor al grupurilor metil, facilitează reducerea nivelurilor ridicate de homocisteină până la limite sigure. Pentru a fi utilizată în mod eficient, vitamina B12 trebuie mai întâi să se transforme în metilcobalamină, sub efectul enzimei MTTR. 
Pentru multe persoane, această conversie endogenă este insuficientă ca urmare a anormalităților regăsite la nivelul genelor aferente enzimei MTTR, cât și în cazul afecțiunilor de tipul diabetului sau anemiei pernicioase. 
Studiile au demonstrat faptul că vitamina B12, sub formă de metilcobalamină, este activată în mod direct prin absorbție. În plus, tableta sublinguală B12 beneficiază de o mai bună absorbție prin mucoasa bucală.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) tabletă pe zi, preferabil în timpul mesei. A se așeza între obraz si gingie, sub limbă sau a se mesteca. 

Fiecare tabletă asigură: 

Vitamina B12 (sub formă de metilcobalamină)1000g


Ambalaj: 30 tablete

Acest produs poate fi achizitionat folosind 81 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.