Solgar Children’s Chewable DHA chewie gels 90s

Children’s Chewable DHA chewie gels 90s

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta Niavis

Iti recomandam alte produse similare din categoria Alte suplimente

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0733913396.


Descriere

Aroma naturala de fructe

Formula speciala, patentata, pe bază de ulei de ton presat la rece, cu stabilitate si calitate ridicata, având o concentrație mare de acizi grasi Omega 3 DHA și EPA (BioPureDHA™). DHA apartine acizilor grasi Omega 3 si este o componenta structurala esentiala a creierului si a retinei. Creierul este format în proporție de 60% din acizi grasi, cel mai prevalent dintre acestia la nivelul creierului fiind DHA.  DHA este o componenta esentiala a procesului de dezvoltare a creierului si ochilor, în primele etape critice de dezvoltare ale organismului uman, fiind necesar începand cu aceasta perioada pana la maturitate. Conform datelor stiintifice, nivelurile reduse de DHA la copii pot fi asociate unor schimbari comportamentale si de stare, pierderi de memorie si probleme vizuale si neurologice.

A se administra ca supliment alimentar pentru copii cu varsta peste 4 ani, doua (2) capsule masticabile chewie-gels™ pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului. Mestecati chewie-gels™ în întregime.

Două (2) capsule chewie-gels™ asigură: BioPure DHA™  Ulei purificat de ton  1.100 mg asigurand ulei de pește bogat în Omega-3: DHA (acid docosahexanoic) 200 mg EPA (acid eicosapentanoic) 48 mg.

 

Ambalaj: 90 chewie-gels

Producător: Solgar Inc., SUA

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.