Portal B2B destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Niavis Fulgi de Drojdie Uscata Inactiva Ecologica/BIO 125g

Niavis Fulgi de Drojdie Uscata Inactiva Ecologica/BIO 125g

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ

Producator: Niavis | Cod produs: 2690 | Categoria: Alimentare

Fulgii de drojdie sunt o sursa importanta de proteine, avand peste 55% proteina de calitate, 18 amino-acizi si 15 minerale. Un alt beneficiu major al fulgilor de drojdie uscata este continutul mare de vitamina B dar si faptul ca reprezinta un substitut de branza ideal in unele produse vegane.

Ingrediente: 100% Fulgi ecologici de drojdie uscata inactiva

Informatii nutritionale/100g

Energie............342kcal

Grasimi............7.5g

Carbohidrati.....38.4g

Proteine...........33.4g

Fibre ...............28.8g

Sare................1.25g

Informatii alergenice:

Procesat intr-o unitate care mai ambaleaza nuci si seminte si poate contine urme de nuci

Recomandari de utilizare: Fulgii de drojdie uscata pot fi folositi cu incredere in bucatarie pentru a da gust mancarurilor. Este recomandat să nu se depășează doza zilnică de 10g.

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

Tara de origine: Germania

Produsul nu are deocamdata recenzii!

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Alti clienti au mai cumparat