Niavis Chia Seminte Ecologice/BIO 125g

Chia Seminte Ecologice/BIO

Pentru a putea vedea preturile trebuie sa ai un cont activ.
Portal destinat exclusiv vanzarii catre persoane juridice/PFA.

Descriere

In ciuda aparentelor aceste seminte micute sunt pline de nutrienti importanti.
Sunt o excelenta sursa de acizi grasi Omega 3, care ajuta la cresterea nivelului de colesterol bun, ce protejeaza inima de diverse afectiuni.

De asemenea semintele de chia sunt bogate in antioxidanti si sunt pline de fibre, magneziu, zinc, fier si calciu.
Daca consumati o portie de chia pe zi (cca. 30g) va asigura 18% din doza zilnica de calciu, 27% din doza zilnica de fosfor, 30% din necesarul zilnic de magneziu, dar si mici cantitati de potasiu, zinc si cupru.

INFORMATII NUTRITIONALE / 100g
Energie ...............452.0kcal/1863.0kj
Carbohidrati......... 4g
      din care zahar.........0g
Grasimi................................ 32g
      din care grasimi saturate ..........3g
Proteine .............21g
Fibre ....................32g
Sare ......................0g

INGREDIENTE: 100% seminte de Chia*
     * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA

PRODUSUL NU CONTINE ALERGENI!

Recomandari de utilizare: se folosesc la prepararea de budinci pe baza de lapte simplu sau vegetal, precum cel de cocos sau orice alte nuci sau seminte alaturi de fructele preferate. Se mai pot aduca la cerealele de la micul dejun, in checuri, clatite, briose. Impreuna cu uleiuri de masline si ceapa rosie tocata marunt se prepara asa numitele icre vegane care aduc la gust perfect cu icrele din peste. Si nu in ultimul rand se pot adauga la bilute energizante, batoane proteice sau in smoothie-ul preferat.
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.


Tara de provenienta:
Paraguay

Gramaj: 125g

 

Acest produs poate fi achizitionat folosind 16 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezente in aceste pagini nu au rolul de a diagnostica sau trata afectiuni medicale si nici de a a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat. Cititi cu atentie prospectul. Efectele produselor variaza in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale va recomandam sa va adresati medicului specialist.